Country tarzı

24-03-2022 17:41
Country tarzı

Klasik anlamda kırsaldan etkilenmiş ve ortaya çıkmış olan Country stili, Orta Sofa olarak bizim en çok etkilendiğimiz akımlardan biridir. Bu stil; rahat, samimi, misafirperver olup doğadan yansımalar ile doğaya saygılı ve adeta doğanın içindeki yaşamı simgeler. Kırsalı ve toprağı betimleyen tonlar ile sizi şehrin içindeyken adeta şehir dışında gibi hissettirir.


Avrupa kırsalında 90’lı yıllardan itibaren kullanılan mobilyaların günümüze yansımalarını görürüz bu stilde. "Geçmişin stilini bugüne yansıtıyoruz” mottomuzla daha eski dönemleri keşfe çıkmak ve bugüne yansımalarına kafa yormak bizi çok besleyen bir düşünce tarzı oluyor hep. Biliyoruz ki hayat kendini tekrar ediyor ve aslına rücû ediyor ve insanlar hep eskiye özlem duyuyor.


Country tarzı mobilyalar ve tamamlayıcıları sade ve zarif çizgilere sahiptir. Ahşap vazgeçilmez unsurdur. Pas efektleri, metal görünümler,  püsküller eski görünüme şıklık katarlar. Country tarzın aksesuarlarında da hep eski ve yeninin harmanlaması söz konusudur. Yenilenen eskiler ile yenilerin eski görünümleri hep bu tarzın uygulamalarıdır. Aksesuarlarda da duvarlarda ve mobilyalarda olduğu gibi rustik görünüm, pürüzlü yüzeyler, yumuşak ve doğadaki renkler olmazsa olmazdır.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.